Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
The Journal of Nutrition and Culinary
  • Home
  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 5 No. 1 (2024): The Journal of Nutrition and Culinary

Vol. 5 No. 1 (2024): The Journal of Nutrition and Culinary

					View Vol. 5 No. 1 (2024): The Journal of Nutrition and Culinary
DOI: https://doi.org/10.35706/giziku.v5i1
Published: 2024-06-19

Articles

  • Hubungan Konsumsi Jajanan Dengan Status Gizi Pada Siswa/I Sd N 90/Vi Durian Lecah Kabupaten Merangin

    M. Ruswanda Zebua, Arnati Wulansari, Tina Yuli Fatmawati
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • Peningkatan Nilai Gizi Bubur Jagung Tradisional Dengan Fortifikasi Daun Salam

    Sri Devifatresia Udjulu , Budiyanto Adam, Ifa Puspasari , Ardika Nurmawati, Andre Yusuf
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • Hubungan Ketepatan Pemberian Makanan Pendamping Asi (Mpasi) Dengan Kejadian Stunting Pada Anak Usia 6-23 Bulan Di Wilayah Kerja Puskesmas Kota Ende Provinsi Nusa Tenggara Timur Tahun 2024

    Yustina Hendrayati Baba, Siti Soraya, Lulu’ul Badriyah
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • Hubungan Paparan Screen Time, Kebiasaan Sarapan, Konsumsi Buah Dan Sayur Dengan Status Gizi Pada Mahasiswa Fakultas Ilmukesehatan Universitas Indonesia Maju Jakarta

    Tria Nur Andini, Lulu’ul Badriyah , Retno Inten Rizqi
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • Hubungan Tingkat Aktivitas Fisik, Kualitas Tidur Dan Pengetahuan Gizi Seimbang Terhadap Status Gizi Lebih Mahasiswa Fikes Universitas Indonesia Maju Tahun 2023

    Lulu’ul Badriyah, Arisman Gea, Ema Hulina W. Sitepu
    • PDF (Bahasa Indonesia)

Language

  • Bahasa Indonesia
  • English

Additional Menu

Additional Menu

  • Editorial Team
  • Reviewers
  • Focus and Scope
  • Author Guidelines
  • Publication Ethics
  • Plagiarism Checking
  • Indexing
  • Web AnalyticsVisitor Statistic

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

accreditation

Accreditation

Template

Template

Google Scholar

Google Scholar

Visitor Statistic

Visitor Statistic

Flag Counter

ISSN

ISSN

Support

Support

  • RJI

 

Current Issue

  • Atom logo
  • RSS2 logo
  • RSS1 logo

Managed by: Nutrition Study Program, University of Singaperbangsa Karawang
Published by: University of Singaperbangsa Karawang
Jl. HS Ronggowaluyo Telukjambe Timur, Karawang, West Java
Phone: +62267-641177
Fax: +62267-641177
Email: gizikujurnal@gmail.com

 

Creative Commons License
GIZIKU is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.