Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
The Journal of Nutrition and Culinary
  • Home
  • Current
  • Archives
  • Announcements
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 3 No. 2 (2022): The Journal of Nutrition and Culinary

Vol. 3 No. 2 (2022): The Journal of Nutrition and Culinary

					View Vol. 3 No. 2 (2022): The Journal of Nutrition and Culinary
DOI: https://doi.org/10.35706/giziku.v3i2
Published: 2022-12-27

Articles

  • Manfaat dari Produk Biskuit dan Roti Fortifikasi Bubuk Nanas: Review

    Rachma Anggaratih, Rahmawati Rahmawati
    1-7
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • Faktor-Faktor Yang Berhubungan Dengan Partisipasi Ibu Dalam Penimbangan Balita Di Wilayah Kerja Posyandu Kasih Ibu Lebak Bulus

    Farhan Sabilly , Tri Ardianti Khasanah
    8-14
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • Faktor-Faktor Yang Berhubungan Dengan Kejadian Hipertensi Pada Staf Sekretariat Majelis Ulama Indonesia Jakarta Pusat

    Gusti Kumala Dewi , Mia Zulfiana
    15-24
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • Faktor yang Mempengaruhi Kekurangan Energi Kronis (KEK) pada Ibu Hamil di Desa Belaras Kecamatan Khairiah Mandah Kota Tembilahan

    Rizki Natia Wiji, Nurmala Sary, Silvia Anita Yuningsih, Heni Heriyeni
    25-33
    • PDF (Bahasa Indonesia)
  • Identifikasi Penggunaan Sumber Air Bersih dan Jamban Rumah Tangga Terhadap Riwayat Sakit pada Anak Usia 6-59 Bulan di Pesisir Pantai Kabupaten Karawang

    Linda Riski Sefrina, Ratih Kurniasari, Milliyantri Elvandari, Annisa Ratri Utami, Asep Malinda Aiboga
    34-39
    • PDF (Bahasa Indonesia)

Language

  • Bahasa Indonesia
  • English

Additional Menu

Additional Menu

  • Editorial Team
  • Reviewers
  • Focus and Scope
  • Author Guidelines
  • Publication Ethics
  • Plagiarism Checking
  • Indexing
  • Web AnalyticsVisitor Statistic

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

accreditation

Accreditation

Template

Template

Google Scholar

Google Scholar

Visitor Statistic

Visitor Statistic

Flag Counter

ISSN

ISSN

Support

Support

  • RJI

 

Current Issue

  • Atom logo
  • RSS2 logo
  • RSS1 logo

Managed by: Nutrition Study Program, University of Singaperbangsa Karawang
Published by: University of Singaperbangsa Karawang
Jl. HS Ronggowaluyo Telukjambe Timur, Karawang, West Java
Phone: +62267-641177
Fax: +62267-641177
Email: gizikujurnal@gmail.com

 

Creative Commons License
GIZIKU is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.